Verkoop Villa, KELIKI, Bali, Indonesië, JALAN SUDA MALA

Verkoop - Cod. 40534

  • Typologie: Villa
  • Gebied: 247 m²
  • Getal kamers: 20
  • Staat van het gebouw: New building

KELIKI LUXURY LODGE is een luxe hotel in Bali dat villa's, lodges en suites herbergt in een groene omgeving met hoogstaand comfort en een nauwgezette decoratie. Het hotel biedt persoonlijke service van hoge kwaliteit, met een butler voor elke gast. Het hotel is zichtbaar op deze link https://www.kelikiluxurylodge.com/

Aan het einde van 2 jaar constructie en 1 jaar exploitatie bieden we een leasecontract aan voor 50% van het inkomen over 18 jaar op onze toekomstige constructies en een rendement van ongeveer 21%.

Elke villa is geïntegreerd in de natuur, langs rivieren, jungle en natuurlijke rijstvelden.
Elke suite bevindt zich tegenover een gemeenschappelijk aangelegd zwembad in een groen gebouw, toegang tot de verdiepingen via lift en trap:

- Een villa van 247 m2 gebouwd op 2 niveaus van elk 100 m2 met een privé infinity pool van 47 m2 voor een prijs van € 350.000 met slaapkamer, woonkamer, badkamer en gemeubileerd terras.


- Een suite van 176 m2 gebouwd op de begane grond met privézwembad voor een prijs van 265.000 € met tuin, slaapkamer, woonkamer, badkamer en jacuzzi op het terras (binnenoppervlakte 115 m2, 33 m2 zwembad en tuin 28 m2);


- Een suite op de begane grond van 132 m2 met privézwembad geprijsd op € 250.000 met tuinterras, slaapkamer, woonkamer, badkamer met jacuzzibad (woonoppervlakte 88 m2, tuin 22 m2 en zwembad 22 m2).


- Een suite van 110 m2 op de 1e verdieping met terras en hangend privézwembad, jacuzzi voor de prijs van 240.000 €, slaapkamer, woonkamer met een grote kleedkamer, badkamer (woonoppervlakte van 88 m2, zwembad van 22 m2).


- Een suite van 88 m2 op de 2e of 3e verdieping met jacuzzi op het terras voor € 220.000 met een prachtig uitzicht op de omliggende vegetatie met een slaapkamer, ruime woonkamer en grote kleedkamer, badkamer met jacuzzi op het terras om te genieten van de uitzicht op de top van het etablissement.


Het maandelijkse netto inkomen houdt rekening met de waarde van de 4 jaarlijkse weken gereserveerd voor de koper, die zijn investering minstens verdubbelt over 18 jaar. Percentages en maandelijks netto inkomen zijn schattingen op basis van een bezettingsgraad van 65% over 11 maanden per jaar.

Wij schatten de notariskosten op circa € 13.000 en contracten worden op advies van een advocaat bij de notaris getekend.
De klant reist via een kabelbaan waar zich een semi-gastronomisch restaurant, een grillrestaurant, een wijnkelder, een spa- en beautycentrum, een fitnesscentrum en een openluchtbioscoop bevindt.

De eigenaar van de villa of suite kan gebruik maken van de hotelfaciliteiten die ter beschikking staan van de gasten; Gratis voor collectieve voorzieningen zoals kabelbaan, fitness, openluchtbioscoop en tegen betaling van een aanvraag voor diensten à la carte: catering, roomservice, wijnkelder, massage, transfers of privé-excursies.

Informatie per telefoon (Franse tijd) op 06.78.64.47.69 of per e-mail en weblink http://investment.kelikiluxurylodge.com/

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB